inte lång tid kvar nu!



Börjar nästan få lite ångest, vi tar snart studenten:O Det är helt sjukt egenligen om man tänker på det. Studentkryssningen är bokad också :D kommer bli förkul, jag, mathilda, anna & lina i en hytt! Hur ska det sluta? Nu är det också bara 37 dagar kvar tills jag fyller 18, ska böi så skönt och bara 2 dagar efter det har vi våran julbal. Vi har redan nu börjat fixa, känns skönt. Limon är bokad, 1 h innan balen. Lyx det blir jag mathilda veronica linnea angelica och sara tror jag? Skönt att slippa estet ett tag också. Bokade balfrisyrtid i fredags också kommer bli finemang det här, klänning har jag också men ska fixa om den lite med lite stenar. Har funderat, ska jag ha svarta eller vanliga crystal? Hmm svårt val till min cerisea klänning, smycken och skor måste också fixas! Ska bli för kul det där. Känns som hela december kommer bli en stor hit!! med min födelsedag,balen, sälen och allt! sedan måste jag ju även tillägga att jag har världens bästa vänner också som inte skulle kunna göra det bättre!
En skojig sak också är att jag inte färgat håret sen augusti bara för att jag inte får det, kan ju säga att jag har en smaskig utväxt just nu och får inte färga förän i början av december. Men riktigt duktig tycker jag att jag är med tänke på hur lite hår jag har kvar och hur ofta jag brukar färga håret i vanliga fall. Skulle ju inte sitta fel med hårfärgen man hade i somras, inte heller brännan! Äsch jag och Mathilda ligger i nu med solariumet fram till balen, man måste ju ha lite färg i vinter mörkret! Haha med tanke på det, i går var vi inne på videogrottan för att handla dricka då sa turken i kassan har do bren dej? Han trodde att jag nyss hade landat från Turkiet, lite skoj sådär.
Nu längtar jag till morgondagens träning med Mathilda, en slirr skulle ju inte sitta helt fel heller! Tänkte avsluta min söndag kväll med de sista avsnitten av andra avenyn för denna vecka, mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0